Достапни линкови

Девил: Продолжува состанокот на Ге - 8


Денеска во Девил – Франција продолжува состанокот на Ге-8 фокусиран врз промоција на светскиот економски растеж. Се разгледуваат и превентивни мерки мерки во случај на национални финансиски кризи. Состанокот доаѓа откако неделава Германија и Холандија соопштија дека влегле во рецесија.
XS
SM
MD
LG