Достапни линкови

Скопје: Предвремени локални избори во пет општини


Во пет општини во Македонија денеска се одржуваат вонредни избори. Над шеесет и четири илјади граѓани на сто и дванаесет гласачки места избираат градоначалници на Шуто Оризари, Кочани, Оризари, Василево и Демир Хисар. Изборите ги следат стотина домашни и девет набљудувачи од Европската Унија.
XS
SM
MD
LG