Достапни линкови

Скопје: Безбедносната состојба подобрена, изјави Костов


Безбедносната сосотојба во Македонија е подобрена. Нема подлеби на униформи, но не е спорно дека има определени групи кои имаат криминални и терористички побуди, изјави денеска министерот за Внатрешна Работи, Хари Костов.
XS
SM
MD
LG