Достапни линкови

Вашингтон: Средби на специјалниот советник на Анан за Ирак со американската администрација


Специјалниот советник за Ирак на генералниот секретар на Обединетите Нации денеска во Вашингтон ќе оствари низа разговори со американската администрација околу иднината на поствоен Ирак. Пакистанскиот дипломат Рафеудин Ахмед би требало да ја истекне намерата на Светската организација за нејзина поголема вклученост во ирачката обнова.
XS
SM
MD
LG