Достапни линкови

Сараево: Посета на генералниот секретар на НАТО Џорџ Робертсон


Генералниот секретар на НАТО Џорџ Робертсон престојува во еднодневна посета на Босна и Херцеговина. Робертсон изјави дека целта е да се реафирмира определбата на НАТО за стабилизација на земјата, оценувајки дека се неопходни воени реформи, односно обединување на двете етнички различни армиски структури на Босна.
XS
SM
MD
LG