Достапни линкови

Њујорк: Кофи Анан не гледа можност за моментален прекин на огнот


Генералниот секретар на ОН Кофи Анан изјави дека не гледа можност за моментален прекин на огнот во Ирак. Анан изрази големо жалење поради сето тоа Што се случува во Ирак, повторувајќи дека секогаш говорел оти војната е хуманитарна катастрофа и дека на крајот сите ќе бидат губитници.
XS
SM
MD
LG