Достапни линкови

Никозија: Фрлена бомба пред американската амбасадакозоја: Фрлена бомба пред американската амбасада


Пред американската амбасада во Никозија на Кипар е фрлена запалена бомба која не причинила никаква штета. Лицето кое ја фрлило бомбата е уаспсено. Јавното мислење во Кипар е против војната во Ирак. Вчера пред британската база на островот која се користи за снабдување на сојузничките сили при нападите врз Ирак беа одржани анти – воени демонстрации.
XS
SM
MD
LG