Достапни линкови

Њујорк: Советот за безбедност ја продолжи мисијата во Авганистан за уште една година


Советот за безбедност на Обединетите Нации едногласно ја продолжи за уште една година мисијата на Светската организација во Авганистан. Образложено е дека тоа ќе биде доволно време за подготовка на општите избори во таа земја.
XS
SM
MD
LG