Достапни линкови

Багдад: Потребни два до три месеци за инспекторите според Ел Барадеј


,,Мислам дека ни се потребни два до три месеци пред да донесеме одлука дали Ирак има тајно нуклеарно оружје,, изјави директорот на Меѓународната агенција за атомска енергија Мохамед Ел Барадеј. Војната не е неизбежна и Багдат ќе има можност да покаже дека работи на уништување на оружјето за масовно уништување, додаде Ел Барадеј, во интервјуто за австралиската телевизија Севен.
XS
SM
MD
LG