Достапни линкови

Вашингтон: Зголемен бројот на цели во зоната за забранети летови во Ирак


Соединетите држави го зголемија бројот на цели кои се наогаат во зоните забранети за летање во Ирак, а кои ги напаѓаат нивните воздушни патроли. Во целите кои ги напагаат американските и британските патроли се ракетите земја-земја и подвижни ракетни фрлачи.
XS
SM
MD
LG