Достапни линкови

Анкара: Турските лидери разговараа за стационирањето трупи на САД во земјата


Турските цивилни и воени лидери денеска во Анкара разговараа околу позицијата на земјата - еден ден пред клучната дебата во парламентот за стационирање 62 илјади американски трупи во Турција. Повеќе од девеесет насто од турската популација е против воена акција врз Ирак.
XS
SM
MD
LG