Достапни линкови

Багдад: Ирак сеуште го разгледува барањето за уништување на забранетите ракети


Ирак сеуште го разгледува барањето на Обединетите нации за уништување на забранетите ракети Ал Самуд 2. Ирачкиот генерален директор за контрола на вооружувањето Мухамед Амин, изјави дека „барањата на Обединетите нации не се засноваат на расположливи информации, бидејќи не се тестриани сите ракети Ал Самуд.“
XS
SM
MD
LG