Достапни линкови

Берлин: Британскиот филм „Во овој свет“ добитник на „Златна мечка“


Британскиот филм „Во овој свет“ посветен на авганистанските бегалци, е добитник на наградата „Златна мечка“ на Берлинскиот филмски фестивал. Режисерот Мајк Винтерботом, преку „Во овој свет“ филм, за авганистанските и пакистанските бегалски кампови, на Западот му прикажа еден сосема поинаков живот.
XS
SM
MD
LG