Достапни линкови

Белград: Посета на Хавиер Солана


Еврокомесарот Хавиер Солана пристигна во Белград на разговори со државните претставници, два дена по усвојувањето на Уставната повелба за Србија и Црна Гора. Солана ќе укаже на потребата од побрзо спроведување на уставната повелба, заради постигнување на „економска хармонизација“.
XS
SM
MD
LG