Достапни линкови

Давос: Ирак во центарот на вниманието


Ирак е централно прашање и на состанокот на економскиот форум во Давос како и на средбата на шефовите на дипломатиите на Европската Унија кои се членки на Советот за Безбедност на Обединетите Нации која по грчка иницјатива се одржува пред почетокот на состанокот на 15-мината во Брисел. Шефовите на азиските влади во Давос изразија мислење дека Соединетите држави не треба самите да дејствуваат против Ирак.
XS
SM
MD
LG