Достапни линкови

Давос: Говор на Колин Пауел


Американскиот државен секретар Колин Пауел, денеска во рамките на Светскиот Економски Форум во Давос се очекува да го искаже „цврстиот“ став на Америка околу нападот врз Ирак. Се очекува пораката на Пауел, да биде во насока на тоа дека Ирак мора да се разоружа и да одговори на Резолуцијата на Советот за безбедност.
XS
SM
MD
LG