Достапни линкови

Вашингтон: Потсетување до граќаите на САД во светот


Соединетите држави упатија порака до американските државјани кои живеат во странство, да бидат подготвени за можноста од евакуација. Од американските државјани се бара да ја напуштат земјата во која се наоѓаат во случај на војна, но и природна непогода, изјавува анонимен претставник на Стејт департментот. Претставникот пораката не ја поврзува со можната интервенција врз Ирак, додавајќи дека станува збор само за ,,потсетување на луѓето кои живеат во странство,,
XS
SM
MD
LG