Достапни линкови

Њујорк: Северна Кореа на граница на хуманитарна криза


Претставници на Обединетите нации соопштија дека Северна Кореја е на граница на хуманитарна криза. Според нив во земјата постои сериозен недостаток на храна бидејќи донаторите не доставуваат доволно храна за населението поради нуклеарната криза во Северна Кореја.
XS
SM
MD
LG