Достапни линкови

Лондон: Конференција за реформи во Палестина


Во Велика Британија денеска се одржува конференција на која се разговара за реформи во Палестина и изнаоѓање начин за воспоставување мир на Блискиот исток. На конференцијата учествуваат претставници на Русија, Соединетите држави, Европската унија и Обединетите нации.Претставници на палестинските власти ќе учествуваат преку видео врска.
XS
SM
MD
LG