Достапни линкови

Багдад: Продолжува работата на инспекторите за оружје


Инспекторите за оружје при Обединетите нации денеска продолжуваат со работа на теренот во Ирак во потрага по оружје за масовно уништување. Тие посетија неколку места во ценрален Ирак за кои постои сомневање дека се произведува нуклерано оружје.
XS
SM
MD
LG