Достапни линкови

Скопје: Претседателот Трајковски во посета на караулата Ѕвегор


Претседателот на Република Македонија Борис Трајковски денеска ја посети караулата Ѕвегор во близина на Делчево. Шефот на македонската држава, на непосредната средба со граничарите се интересираше за ситуацијата на овој дел од македонската граница, како и за животот на македонските граничари. На оваа новогодишна традиционална посета на претседателот Трајковски на нашите граничари, тој е придружуван од началникот на Генералштабот на АРМ, генерал Методи Стамболиски.
XS
SM
MD
LG