Достапни линкови

Багдад: Продолжува работата на инспекторите за оружје


Инспекторите за оружје и денеска продолжуваат со работа на теренот во Ирак во потрага по оружје за масовно уништување. Тие треба да посетат четири места за кои постои сомневање дека има или се произведува ваков вид на оружје.
XS
SM
MD
LG