Достапни линкови

ВАШИНГТОН:Русија да ја прекине нуклераната соработка со Иран


Американскиот државен секретар Колин Пауел побара од Русија да ја прекине нуклеарната соработка со Иран. Причината за ова е загриженоста на Соедниетите држави дека дел од помошта која Русите му ја даваат на Иран може да послужи за производство на нуклерано оружје.
XS
SM
MD
LG