Достапни линкови

Загреб: Хрватска и Југославија ќе го потпишат договорот за Превлака


Министрите за надворешни работи на Хрватска и Југославија, Тонино Пицула и Горан Свилановиќ денеска ќе го потпишат договорот за Превлака. Хрватскиот министер за надворешни работи, Пицула изјави дека договорот не е финален за оцртување на границата мегу двете земји.
XS
SM
MD
LG