Достапни линкови

Порто: Продолжува состанокот на ОБСЕ


Министрите за надворешни работи од 55 земји од Организацијата за безбедност и соработка во Европа на состанокот во Португалија разговорите ги фокусираат врз борбата против тероризмот. На крајот од состанокот се очекува да биде усвоена и повелба за превенирање и сузбивање на тероризмот.
XS
SM
MD
LG