Достапни линкови

Њујорк: Продолжена програмата „нафта за храна“


Советот за безбедност на Обединетите Нации реши да ја продолжи хуманитарната програма за Ирак за шест месеци. Ова следи по неодамнешната одлука на Обединетите нации за продолжување на програмата нафта за храна за две недели.
XS
SM
MD
LG