Достапни линкови

Њу Делхи: Средба на министрите за финансии и гувернерите на групата 20


Министрите за финансии и гуверенерите од централните банки на групата 20 денеска се среќаваат во Њу Делхи. Тема на разговори - изнаоѓање на начини за зајакнување на глобалната економија и мерки за спречување на финансирање на мегународните терористички активности.
XS
SM
MD
LG