Достапни линкови

Вашингтон: Пет милиони долари награда за информација за терористичките мрежи


Соединетите американски држави нудат награда од 5 милиони долари за секоја информација која ке овозможи да биде растурена некоја од светските терористички мрежи изјави потсекретарот на миснитерството за финансии Џими Гурул - јавуваат агенциите.Таа сума може да биде и награда за информација која ке овозможи апсење или подигнување на обвинение против лицата кои ги организирале или учествувале во терористичките напади врз САД - прецизираше Гурул.
XS
SM
MD
LG