Достапни линкови

Флорида: Буш и Клинтон во изборната кампања


Американскиот претседател Џорџ Буш и поранешниот претседател Бил Клинтон пристигнаа во Флорида во кампања за кандидатите од нивните партии за делумните избори за Конгрес и за Сенат што ќе се оржат на 5-ти ноември. Во Флорида за гувернер ќе се рекандидира братот на америкнскиот преседател, Џеб Буш а противкандидат за таа фукција е Бил Мек Бриџ од демократска партија на Бил Клинтон.
XS
SM
MD
LG