Достапни линкови

Њујорк: Клучна недела за разговорите за нова резолуција за Ирак


Советот за безбедност на Обединетите нации денеска ја започнува, како што оценуваат агенциите, клучната недела на разговори за новата резолуција за ирачкото разоружување. На членките на Советот денеска треба да им се обрати шефот на инспекторите за оружје Ханс Бликс.
XS
SM
MD
LG