Достапни линкови

Лондон: Конференција за борба против организираниот криминал на Балканот


Британската влада на 25 ноември во Лондон ке биде домакин на конференција за борба против организираниот криминал на Балканот, изјави министерот за надворешни работи Џек Строу.Тој додаде дека организираниот криминал е една од најголемите закани за мирит,стабилноста, демократијата и економскиот развој на Балканот.
XS
SM
MD
LG