Достапни линкови

Белград: Партијата на Коштуница ќе почне чегална кампања против одлуката на изборната комисија


Партијата на Југословенскиот претседател Воислав Коштуница ке започне легална кампања против одлуката на Изборната Комисија која, поради недоволниот одѕив на гласачите, претседателските избори ги прогласи за неважечки. Против одлуката на комисијата демократската партија на Србија ке упати жалба.
XS
SM
MD
LG