Достапни линкови

Пекинг: Кофи Анан пристигнува во четири дневна посета


Генералниот секретар на Обединетте нации Кофи Анан денеска ке пристигне во Кина како дел од редовните посети на петте постојани земји членки на Советот. По четири дневниот престој во Кина каде што ке се сретне со највисоките претсвници на владата, Анан ќе замине во Монголија и во Казахстан, а патувањето ќе го заврши со посета на Туркменистан.
XS
SM
MD
LG