Достапни линкови

Совет на Европа: Белорусија драматично да ја подобри демократијата


Советот на Европа усвои резолуциаја,според која, Белорусија треба драматично да ја подобри демократијата за да биде способна да стане членка на организацијата. Министерството за надворешни работи на Белорусија соопшти оти Советот на Еврпа со тоа воведуваа релациаја како од времето на Студената војна.
XS
SM
MD
LG