Достапни линкови

Копенхаген: Средба на лидерите на ЕУ и Источна Азија


Денеска во Копенхаген започнаа разговори меѓу лидерите на Европската Унија и Источна Азија посветени на унапредувањето на односите меѓу двата региона. Како главните теми се наведуваат кризата околу Ирак и односите со Северна Кореја.
XS
SM
MD
LG