Достапни линкови

Германија: Завршува кампањата пред утрешните парламентарни избори


Денеска завршува кампањата во Германија за утрешните паралемнтарни избори во таа земја. Најновите испитувања на јавното мислење покажаа дека е многу блиса разликата мегу социјал демократот и актуелен канцелар Герхард Шредер и неговиот конзеравтивен против кандидат Едмунд Штојбер од христијанско демократската партија.
XS
SM
MD
LG