Достапни линкови

Сеул: Чекори за национално помирување


Во напорите за национално помирување Јужна и Северна Кореја се согласија да дозволат ново соединување на семејствата разделени за време на корејската војна. Претставниците на Црвениот Крст на двете земји по тридневни разговори се договориле да востановат постојано место за средба на разделените семејства.
XS
SM
MD
LG