Достапни линкови

Бихаќ: Пронајдени седум тела на муслимани убиени во војната


Тела на седум муслимани убиени за време на војната во Босна се пронајдени во една јама во близина на градот Бихаќ. Се претпоставува дека станува збор за лица убиени во еден заробенички логор во западна Босна. Истовремено агенциите јавуваат дека е пронајдена масовна гробница и во село Тихотино во близина на Сараево.
XS
SM
MD
LG