Достапни линкови

Лондон: Според Блер непреземањето акција против Ирак не е решение


Сеуште не е донесено решение за акција против Ирак, но непреземање акција не е никакво решение. Ова денеска го изјави британскиот премиер Тони Блер. Тој додаде дека светот едноставно не може да стои настрана и да гледа како багдад ги крши резолуциите на Обединетите Нации за разоружување на Ирак.
XS
SM
MD
LG