Достапни линкови

Јоханесбург: Продолжува самитот за одржлив развој


Светскиот самит за одржлив развој продолжува денеска во Јоханесбург. Во следниве 9 дена 40 илјади делегати ќе дискутираат за проблемите на водоснабдувањето, земјоделството и енергијата.
XS
SM
MD
LG