Достапни линкови

Подгорица: Усогласен и политичкиот дел на Уставната Повелба меѓу Срвија и Црна Гора


Претставниците на владите на Србија и Црна Гора , по економскиот го усогласија и политичкиот дел на Уставната Повелба на идната заедница Србија Црна Гора. Ова денеска го објави црногорскиот весник Вијести повекувајќи се на анонимен извор во црногорската делегација.
XS
SM
MD
LG