Достапни линкови

Скопје: Претставници на АРМ во мисија во Авганистан


Двајца претставници на македонската Армија денеска заминуваат во мисија во Авганистан. Ова е прво учество на македонски војници во мисии во организација на меѓународната заедница од мировен и хуманитарен карактер. Капетанот Зоран Јанев и полковникот Марјан Наков во Авганистан ќе му се приклучат на турскиот контигент.
XS
SM
MD
LG