Достапни линкови

Кина: Трето место во светот според корисници на Интернет


Со повеќе од 45 милиони редовни корисници на Интернет Кина е на трето место на светската листа на кориници на мрежата. Според последините податоци, бројот на корисниците во Кина е пораснат за 72 проценти за една година, На прво и второ место по корисници на Интернет се Соединетите држави и Јапонија.
XS
SM
MD
LG