Достапни линкови

ОН: Кофи Анан нуди помош за спорот меѓу Мароко и Шпанија


Генералниот Скеретар на Обединетите Нации Кофи Анан понуди помош за Мароко и Шпанија доколку им е потребна за решавање на спорот околу ненаселениот остров Лејла. Анан жали поради секоја еднострана акција и се надева дека двете страни ќе успеат по мирен пат да го решат овој проблем, изјави заменикот на поортапралот на Анан , Хуа Џијанг.
XS
SM
MD
LG