Достапни линкови

Белград: Генерал Павковиќ ја отфрли одлуката за негово сменување


Началник на Генерал Штабот на Југословенската Војска Небојша Павковиќ , ја отфрли одлуката на југословенскиот претседател Воислав Коштуница за негова смена . Коштуница самоиницијативно и незаконски ја донесе таквата одлука . Јас таа одлука се разбира ја отфрлив и мислам дека тоа е лична одмазда на Коштуница , изјави Павковиќ .
XS
SM
MD
LG