Достапни линкови

Белград: Милошевиќ избран за почесен претседател на Социјалистите


Слободан Милошевиќ денеска е избран за почесен претседател на делот на Социјалистичката партија на Србија што ја предводи Бранислав Ивковиќ. Според образложението, и покрај тоа што Милошевиќ во изминативе години правел грешки сепак, имал големи заслуги за обединување на српската држава и за задушување на сепартизмот на Косово и во Војводина.
XS
SM
MD
LG