Достапни линкови

Вашингтон: Еф-Би-Ај предупредува за нови напади


Американската Федерална Полиција ЕФ БИ АЈ, предупреди од можни терористички напади со камиони и цистерни врз Еврееите и нивните институциите во Соединетите Држави и во странство, посебоно над синагоги и училишта, дознава ЕФ БИ АЈ.
XS
SM
MD
LG