Достапни линкови

Вашингтон: ММФ одобри 36 милиони долари заем за Албанија


Меѓународниот Монетарен Фонд одобри 36 милиони долари заем за Албанија. Според Фондот заемот би требало да биде искористен откако извршниот борд на Светската Банка ќе ги одобри програмите на албанската влада за намалување на сиромаштијата.
XS
SM
MD
LG