Достапни линкови

Вашингтон: Можни терористички напади за Денот на Независноста


Американското Федерално Биро Еф Би Ај , пред извесно време ги предупреди своите служби на теренот од можни терористички напади на националниот празник на Соединетиоте Држави 4 јули , соопштија денес официјални преставници на Еф Би Ај .Меѓутоа се нагласува дека нема специфични ниту кредибилни информации дека е планиран напад на Денот на Независноста , но во минатото велат во Еф Би Ај , терористите на такви празници изведувале напади .
XS
SM
MD
LG