Достапни линкови

Вилнус – совет на балтички држави


Советот на Балтичките држави денеска во Вилнус одржува состанок за мерките што треба да се преземат за членство во Нато и Европската Унија. Законодавните преставници на Литванија, Латвија и Естонија разгледуваат 11 нацрт документи од областа на регионалната соработка, земјоделието и животната средина.
XS
SM
MD
LG